Ασφαλέστερο το Γυμνάσιο της Μάνδρας, εν όψει της χειμερινής περιόδου, μετά την τοποθέτηση αλεξικέραυνου.

Ασφαλέστερο το Γυμνάσιο της Μάνδρας, εν όψει της χειμερινής περιόδου, μετά την τοποθέτηση αλεξικέραυνου.

 Η τοποθέτηση αλεξικέραυνου στο Γυμνάσιο της Μάνδρας είχε τεθεί ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Τάσο Δούκα, ο οποίος άμεσα και αποτελεσματικά ολοκλήρωσε τις διαδικασίες. Στόχος του κ. Δούκα είναι να εξασφαλίσει απόλυτα την ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών του Γυμνασίου ιδιαίτερα εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Το Γυμνάσιο Μάνδρας είναι κτισμένο σε ύψωμα και σε μια πευκόφυτη περιοχή. Το γεγονός αυτό το κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια. Η προσέλκυση κεραυνών είναι ένα πιθανό γεγονός το οποίο πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθεί. Για το λόγο αυτό ο Δήμος και ειδικότερα η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στην τοποθέτηση αλεξικέραυνου, κάνοντας ασφαλέστερο το χώρο του σχολείου.

«Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Τάσο Δούκα, για την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση ενός τόσο σημαντικού θέματος για την ασφάλεια των παιδιών και των καθηγητών. Ο Δήμος βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να ανταποκριθεί και να καλύψει κάθε ανάγκη που προκύπτει σε όλες τις σχολικές κοινότητες» δήλωσε η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη.

Πηγή : http://www.mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-typou/item/827-aleksikeryno-gymnasio-mandras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *