Βράβευση των νικητών στο Διαγωνισμό κήπων & Μπαλκονιών από τον Δήμο Μεγαρέων

 Ο Δήμος Μεγαρέων τη Δευτέρα 5 Ιουνίου το βράδυ, στο πλαίσιο του εορτασμού της “Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος”,  πραγματοποίησε στην πλατεία Λυτάρα στα Μέγαρα,  εκδήλωση της Βράβευσης των νικητών που είχαν συμμετάσχει στο Διαγωνισμό Κήπων και Μπαλκονιών, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά εφέτος από το Τοπικό Συμβούλιο της δημοτικής ενότητας των Μεγάρων.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες οι νικητές ανεδείχθησαν αφ’ ενός με βαθμολογία της Κριτικής επιτροπής (70%) και αφ’ ετέρου μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας (30%).

Οι νικητές είναι:

Κατηγορία Κήπων

 1. Μουστάκα Ελένη – 9,0
 2. Κουρσόπουλος Ιωάννης – 8,5
 3. Σάλτας Ιωάννης – 8,0
 4. Δημητροπούλου – Κουστέρη Γεωργία – 7,8
 5. Υπάλληλοι ΔΕΥΑΜ – 6,5 (Αντλιοστάσιο αποχέτευσης, στη θέση Φόρος)
 6. Κουλίζου Σωτηρία – 6,3
 7. Σακελλίων Αθηνά – 6,3

Κατηγορία Μπαλκονιών

 1. Μουστάκα-Νικολάου Πόλυ – 9,0
 2. Παπαφράγκου Αφροδίτη – 8,0
 3. Δρένη Δήμητρα – 7,2
 4. Κουστέρη Ασπασία – 6,0
 5. Βαρελά Μαρία – 5,0

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Φυλακτός, Νίκος Παπαπανούσης και Ελένη Ρήγα, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κα Κατερίνα ΚαστάνηΠούλου,  όλοι οι Τοπικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων κ. Ηλία Μουσταΐρα, οι τοπικοί Σύμβουλοι της αντιπολιτεύσεως στην τοπική ενότητα των Μεγάρων κ. Βόρδος Δημήτρης και Κα Δέσποινα Τσουρουφλή και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Στους νικητές απενεμήθησαν αναμνηστικά έπαθλα και στους δύο πρώτους προσφέρθηκε  επιπλέον κι ένα μονοήμερο ταξίδι για δύο άτομα προσφορά του συμπολίτη κ. Σπύρου Παπασταμάτη ( ταξειδιωτικό Γραφείο Perivassis Travel) ενώ στους δημοτικούς Υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πενθήμερη τιμητικά άδεια ως επιβράβευση και αναγνώριση της προσπάθειάς τους να καλλωπίσουν χώρο του Δήμου (αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΜ στη θέση Φόρος) χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση  προς τούτο.

  Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Για πρώτη φορά εφέτος διοργανώθηκε ο διαγωνισμός Κήπων και Μπαλκονιών με προφανή σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και φυσικά στην προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να έχει ο Δήμος μας καλαίσθητη εικόνα και αρκετό πράσινο.

Ετσι υλοποιείται μία ακόμη προεκλογική δέσμευση, όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στο Πρόγραμμά μας της πενταετίας 2014 – 2019.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, τον Πρόεδρο της Τοπικής δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων κ. Ηλία Μουσταΐρα και όλα τα μέλη του Δ.Σ για την ωραία πρωτοβουλία τους και την άρτια διοργάνωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, τον κ Σπύρο Παπασταμάτη για την ευγενική προσφορά του στους δύο πρώτους νικητές, τον τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό και γενικώς τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της όλης προσπάθειας η οποία θα αποτελέσει πλέον θεσμό για τη Διοίκηση του Δήμου.»

(ΠΗΓΗ : http://www.dytikeattiki.gr/dytiki_attiki/%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%ce%ba/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *