Βόμβες Σωτήρη Μεθενίτη κατά Γιώργου Πατούλη για σπατάλες

Ο Γιώργος Πατατούλης όταν δήλωνε ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο Αθήνας

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται έντιμη. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι πως η παραπάνω ρήση ισχύει σε απόλυτο βαθμό για όσους κατέχουν ή διεκδικούν δημόσιο αξίωμα.

Και ισχύει διπλά για τον Γιώργο Πατούλη, διότι είναι δήμαρχος Αμαρουσίου και διεκδικεί έναν πιο ισχυρό θεσμικό θώκο την Περιφέρεια Αττικής.

Είναι ο Γιώργος Πατούλης έντιμος; Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να του προσάψουμε. Φαίνεται ο Γιώργος Πατούλης έντιμος όπως ισχύει και για τη γυναίκα του Καίσαρα; Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης ρίχνει βόμβες εναντίον του Γιώργου Πατούλη, αλλά και της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη.

Εχει κάνει σοβαρότατες καταγγελίες με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα. Τον κατηγορεί μεταξύ άλλων για σπατάλες οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου προχωρά ένα βήμα παρακάτω. Υποστηρίζει ότι η υποψηφιότητα της συζύγου του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνας, στον δήμο Αμαρουσίου είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον σύζυγό της. Γιατί άραγε;

Διότι όπως ο Σωτήρης Μεθενίτης εξηγεί σε άλλη ανάρτηση «κανένα πραγματικό πρόβλημα, δεν έχει μεταξύ του, το ζεύγος Πατούλη! Σε απόλυτη συνεννόηση, γίνονται ΟΛΑ και μας κοροϊδεύουν! Ο κος Γιώργος Πατούλης, λόγω των οικονομικών ελέγχων (τωρινών και επόμενων) στο Μαρούσι (ειδικά στις Δημοτικές Επιχειρήσεις), θέλει να επηρεάζει αποφασιστικά, την τωρινή κατάσταση, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις! Για αυτό τον λόγο θέλει οπωσδήποτε, ο νέος Δήμαρχος να ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τους ψήφους,των Δημοτικών Συμβούλων, της κας Μαρίνας Πατούλη (σ.σ. τότε η κυρία Πατούλη είχε ανακοινώσει ότι κατεβαίνει επικεφαλής συνδυασμού, τώρα είναι υποψήφια με το συνδυασμό που βρίσκεται απέναντι από τον επίσημα υποψήφιο της ΝΔ) , σύμφωνα με όσα προβλέπει, το νέο εκλογικό σύστημα!».

Τί απάντησε ο Γιώργος Πατούλης; Τίποτα για την ταμπακιέρα. Χαρακτήρισε το δήμαρχο Μαρκόπουλου καλικάντζαρο. «Προφανώς ζήλεψε τη δόξα του γνωστού στην ελληνική λαϊκή παράδοση μαλλιαρού τρολ, του «βρωμοκοιλαρά» καλικάντζαρου  Μαγάρα. «Προσπαθεί να εισέλθει σε «ξένο σπιτικό», στο Δήμο Αμαρουσίου, επιχειρώντας  να «πριονίσει» χωρίς επιτυχία το « δέντρο» , στο οποίο στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος.

Συστήνουμε στον «καλικάντζαρο» Μεθενίτη να κοιτάξει «τα του οίκου του». Να ασχοληθεί με το χάος που αφήνει «κληρονομιά» στη δημοτική παράταξη που τον ανέδειξε δήμαρχο, αλλά και στην πόλη που τον εμπιστεύθηκε», αναφέρει ο δήμος Αμαρουσίου.

Για τις καταγγελίες για τα οκτώ εκατομμύρια σπατάλες, σιωπή.

Ο Σωτήρης Μεθενίτης επανήλθε όμως με δεύτερη ανάρτηση στην οποία απευθύνει έξι ερωτήματα προς τον Γιώργο Πατούλη. Ανάμεσα σε όλα τα ερωτήματα, αναφέρει: «Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ, όταν σε ρωτάνε ,για οικονομικούς ελέγχους, στις Δημοτικές σου Επιχειρήσεις; Δεν έχεις κανένα λόγο ανησυχίας, έτσι δεν είναι; Πόσα είναι τελικά σήμερα, τα ταμειακά διαθέσιμα της ΚΕΔΕ; Μήπως σπατάλησες οκτώ (8)  εκατομμύρια Ευρώ (!!)σε τέσσερα(4) χρόνια, κυρίως, σε ταξίδια στο εξωτερικό, πολυτελή Ξενοδοχεία, Δεξιώσεις σχετικών και μη, παρατρεχάμενων σου; Να ελέγξει ένας Οικονομικός Εισαγγελέας, τα σχετικά Τιμολόγια;».

Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες αλλά δυστυχώς ο Γιώργος Πατούλης δεν συγκινήθηκε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις με στοιχεία, ώστε να ικανοποιήσει και την αρχική ρήση, ενώ ούτε κάποιος εισαγγελέας συγκινήθηκε, παρότι τα προαναφερόμενα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν πριν από πέντε περίπου μήνες.

Σημείωση: Ο Σωτήρης Μεθενίτης δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη ΝΔ.

(ΠΗΓΗ :  https://eretikos.gr/epiloges/vomves-sotiri-metheniti-kata-giorgoy-patoyli-gia-spatales/  )