Γιατί “στράβωσαν” οι Κύπριοι με Κυριάκο!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας έχει στείλει η κυπριακή κοινότητα στην Αθήνα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στάση της ΝΔ σχετικά με το νέο “Αττίλα της θάλασσας” και την “εισβολή” στην κυπριακή ΑΟΖ και την “αδιαφορία” τουλάχιστον … της Πειραιώς να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης των συντονισμένων κινήσεων της Αθήνας και της Λευκωσίας κατά της τουρκικής αυθαιρεσίας και κυρίως λόγω της εικόνας που εκπέμπει αυτή η προσπάθεια διαφοροποίησης από την ΝΔ, στις Βρυξέλλες αλλά και το ΕΛΚ.

Μάλιστα η δυσαρέσκεια των Κυπρίων φαίνεται να εκφράστηκε “αρμοδίως” και για άλλα δύο γαλάζια στελέχη για την στάση που κρατούν προτιμώντας να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη ενόψει των εκλογών. Για τον Αδωνι Γεωργιάδη και την Ντόρα Μπακογιάννη. Το μήνυμα μάλιστα που φέρεται να πέρασε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τις τελευταίες ώρες είναι πως “θα πούμε τους 90 χιλ Κύπριους που ψηφίζουν στην Ελλάδα να μη ψηφίσουν , ΝΔ ούτε κανέναν από αυτούς τους δύο (Αδ. Γεωργιάδης – Ντόρα Μπακογιάννη )”. Μάλιστα φαίνεται να ξεκαθάρισαν ότι και τα δυο στελέχη της ΝΔ είναι persona non grata για τους Κύπριους.

(ΠΗΓΗ : https://thefaq.gr/giati-quot-stravosan-quot-oi-kyprioi-me-kyriako/?fbclid=IwAR1yrr_UekUGN5fn_e6NR-r4Ee81POWGv-ddAfT65J3pBKETL0ZLMmHBWNA  )