Δηλητηριώδεις ατάκες Θεοδωράκη προς Μάρκου: Τα τακούνια και τα δάνεια

Σφοδρή επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη κατά της Κατερίνας Μάρκου. “Δάνειο ζητήσατε από τη Νέα Δημοκρατία;” ρώτησε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού

Σφοδρή αντιπαράθεση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τη βουλευτή της ΝΔ πλέον Κατερίνας Μάρκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.

Η κ.Μάρκου, η οποία προέρχεται από το Ποτάμι, φώναξε από τα έδρανα της ΝΔ,όπου πλέον ανήκει, στον κ.Θεοδωράκη πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο ‘χρήσιμος ηλίθιος’ μιας και οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το Ποτάμι λέει “ναι”, όπως η ίδια έγραψε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η επίθεση εξόργισε τον κ.Θεοδωράκη, ο οποίος απάντησε στην κ.Μάρκου ακόμη πιο επιθετικά “τα δικά σας τακούνια δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη”, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνα σας δε φτάνουν στους δρόμους,. Να χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους. Πάρτε τις γόβες και πάτε στη Θεσσαλονίκη”.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή του Ποταμιού διερωτήθηκε: “Είναι αλήθεια πως έχετε πάρει δάνειο από τη Νέα Δημοκρατία;”

Εν τω μεταξύ την κ.Μάρκου έσπευσε να υπερασπιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, δηλαδή για την ακρίβεια να διαμαρτυρηθεί πως η δική του επίθεση κατά της Ρένας Δούρου ήταν σεξιστική και δεν είναι σεξισμός η ατάκα Θεοδωράκη για τα τακούνια, με τον επικεφαλής του Ποταμιού να απαντά: “Να κάνουμε κουβέντα για το σεξισμό όποτε θέλετε”.

Καθώς η συζήτηση είχε εκτροχιαστεί, ο Πρόεδρος της Βουλής Νικος Βούτσης παρενέβη, ζητώντας να διαγραφούν αυτές οι φράσεις από τα πρακτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *