Διεύρυνση ωραρίου ΚΕΠ δήμου Μάνδρας

Με απόφαση της Δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Μάνδρας, τις απογευματινές ώρες και τα πρωινά του Σαββάτου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Μάνδρας προκειμένου να διευκολυνθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η απογευματινή λειτουργία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης, λειτουργικότερης και αποτελεσματικότερης αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Είναι γνωστό πως τα ΚΕΠ παρέχουν πολύτιμες και χρήσιμες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για το λόγο αυτό, η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη είχε θέσει ως στόχο τη διευρυμένη λειτουργία του ΚΕΠ Μάνδρας έτσι ώστε να παραμένει ανοικτό και κατά τις διάρκεια των απογευματινών ωρών.

Με τον τρόπο αυτό θα έχουν την ευκαιρία καλύτερης εξυπηρέτησης οι πολίτες, κάτοικοι και δημότες, οι οποίοι αδυνατούν, είτε λόγω εργασίας, είτε άλλων υποχρεώσεων να κάνουν τις συναλλαγές τους με το δημόσιο τις πρωινές ώρες.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη υπογράμμισε τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει το ΚΕΠ τονίζοντας παράλληλα πως στόχος του Δήμου είναι η αποτελεσματική λειτουργία προς όφελος του πολίτη. «Κινούμαστε πάντα έχοντας ως γνώμονα την ωφέλεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Προσπαθούμε κάθε μέρα να διορθώνουμε τα τρωτά σημεία και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Στόχος μας είναι μία όσο το δυνατόν σύγχρονη διοίκηση και παραγωγική σε αποτελέσματα ώστε να κατορθώσουμε την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών. Η κίνηση αυτή, της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας του ΚΕΠ Μάνδρας κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.», τόνισε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος.

Το ΚΕΠ Μάνδρας λειτουργεί στο ισόγειο χώρο του Δημαρχείου ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00πμ έως τις 8.00μμ

Σάββατο από τις 8.00πμ έως τις 2.00μμ.

Πηγή : http://www.mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-typou/item/935-neo-orario-leitoyrgias-kep-mandras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *