Δυτική Αθήνα, Β’ Πειραιάς, τα ίδια είναι, ψυκτικούς δε βγάζουν; Απομάκρυνση φυλακών Κορυδαλλού

Ο Ραγκούσης διόρθωσε τον Μητσοτάκη για τις… γεωγραφικές του γνώσεις (με τον ΚυρΓιάκο να επιμένει λες και ξέρει…)

Το λάθος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει τον Κορυδαλλό στη Δυτική Αθήνα και όχι στη Β’ Πειραιά, επιχείρησε να διορθώσει ο βουευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, «όταν καλοπροαίρετα του επεσήμανα ότι κάνει λάθος γιατί ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β Πειραιά, τι λέτε ότι έκανε;»…

Η συνέχεια στην ανάρτησή του:

«Ο επί πολλά χρόνια Βουλευτής στη ΒΑθήνας και σημερινός Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, είπε πριν λίγο στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα.  Όταν καλοπροαίρετα του επεσήμανα ότι κάνει λάθος γιατί ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β Πειραιά, τι λέτε ότι έκανε;  Με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη δυτική Αθήνα!!!»

Η συζήτηση αφορούσε το έργο της απομάκρυνσης των φυλακών Κορυδαλλού ,έργο που ήδη υλοποιείται από τη Ρένα Δούρου και την Περιφέρεια Αττικής ! Δεν είναι η πρώτη φορά. Το είχε ξανακάνει με τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας – Υλίκης που κατασκευάζει η Περιφέρεια Αττικής, και που στα τέλη Μαρτίου φέτος, ο τότε αρχηγός της ΑξιωματικήςΑντιπολίτευσης, είχε ανακοινώσει ότι ΘΑ κατασκευάσει!!! Διαβάστε παρακάτω:

Ο “ξεχασιάρης” κ. Πρωθυπουργός …. (Εξήγγειλε την ανάπλαση του Κορυδαλλού μόνο που την υλοποιεί η Δούρου!)

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr/article/o-ragkoysis-diorthose-ton-mitsotaki-gia-tis-geografikes-toy-gnoseis  )