Επίσκεψη Αλληλεγγύης στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Ελευσίνας.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη, με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, το οποίο, με πρωτοβουλία της Εκπαιδευτικού κ. Γεωργίας Γιωτοπούλου, και οι δύο φορείς επισκέφθηκαν, την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2017, το Σχολείο Ειδικής Αγωγής της Ελευσίνας (Ε.Ε.Ε.Ε.) προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα και γλυκίσματα, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του Λυκείου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.ΕΑ.).
Κατά την επίσκεψη τους τα στελέχη της Κ.Ε.Δ.Α. και του 1ου ΕΠΑΛ στο Σχολείο, αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση, ενώ οι μαθητές του Λυκείου χόρεψαν ποντιακούς χορούς υπό τον ήχο της ποντιακής λύρας, του μαθητή Αλέξανδρου Μιχαηλίδη. Επίσης ο Υποδιευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε. Ελευσίνας κ. Γ. Μπαμπαλίδης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τη λειτουργία του Σχολείου και τις διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Σοφία Μαυρίδη απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Εκπαιδευτικό του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, για την πρωτοβουλία καθώς και τους μαθητές του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Ελευσίνας, για την θερμή υποδοχή, την ζεστασιά και τη δύναμη που έδωσαν σε όλους.

http://www.aspropyrgos.gr/index.php/grafeio-typou/deltia/1549-episkepsi-allileggyis-sto-sxoleio-eidikis-agogis-elefsinas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *