Η Ζωή είναι ωραία. Δίχως Θλίψη – Δίχως Πόνο» στο ΚΑΠΗ Ερυθρών

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο ΚΑΠΗ Ερυθρών την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου εκδήλωση με θέμα: «Η ζωή είναι ωραία. Δίχως Θλίψη – Δίχως Πόνο».

Κεντρικές ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν η Ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, κα Τατιάνα Αναστασίου και η φυσικοθεραπεύτρια κ. Ιωάννα Λουκά – Λαζούρη.

Η εκδήλωση ήταν κυρίως ενημερωτική αλλά απόλυτα εναρμονισμένη με το κλίμα των Χριστουγέννων και τα αισιόδοξα μηνύματα που πρέπει να εκπέμπουμε παρόλη την κρίση που ζούμε.

Οι ομιλήτριες προσέγγισαν το θέμα, η κάθε μια από την πλευρά της, αναλύοντας τις συνέπειες της κρίσης αλλά και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την θλίψη και τον πόνο.

Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη στον χαιρετισμό της τόνισε: «Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν και παράπλευρες επιπτώσεις στην κοινωνικής μας ζωή αλλά και στην ίδια μας τη σκέψη, την συμπεριφορά μας. Είναι ανάγκη να αποβάλλουμε τα αρνητικά συναισθήματα να γίνουμε περισσότερο ενεργοί στην οικογένεια μας και σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες. Να συμμετέχουμε, να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας. Ο Δήμος είναι συμπαραστάτης σ’ αυτή την προσπάθεια και με την κοινωνική του πολιτική και με τις πολιτιστικές – μορφωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις του.»

Στη συνέχεια η Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές και συζήτησε με όλους τους παραβρισκόμενους και παραβρισκόμενες στην κατάμεστη αίθουσα.
Eκτός από τη Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Αγγελική Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος ΔΟΚΑΠ Νερούτσου Αλεξία, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ερυθρών Οικονόμου Κωνσταντίνος και ο Ειδικός Σύμβουλος της Δημάρχου Κώστας Πλούμπης.

Πηγή : http://www.mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-typou/item/887-ekdhlodh-h-zvh-einai-oraia-dixos-thlipsh-dixos-pono

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *