Η στιγμή που ο κοσμηματοπώλης εκτοξεύει αντικείμενο στο κεφάλι του Ζακ Κωστόπουλου πριν αρχίσει ο ξυλοδαρμός

Μία προσεκτικότερη εξέταση του πρώτου βίντεο που καταγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια και τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου αποκαλύπτει ότι ο άνδρας με τη ροζ μπλούζα – ο ιδιοκτήτης του καταστήματος – είχε εκσφενδονίσει αντικείμενο το οποίο χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο πριν ξεκινήσει ο άγριος ξυλοδαρμός, που ενδεχομένως να τον οδήγησε στον θάνατο.

Συγκεκριμένα, στο 29ο δευτερόλεπτο του εν λόγω ντοκουμέντου φαίνεται ο κοσμηματοπώλης να εκτοξεύει άγνωστο αντικείμενο προς τον νεαρό άνδρα, που αμέσως μετά χάνει την ισορροπία του ενώ πέφτει από τα χέρια του ο πυροσβεστήρας που -ήδη με δυσκολία- κρατούσε.

Η ευκολία με την οποίαν το αντικείμενο διαπερνά την πόρτα του κοσμηματοπωλείου φαίνεται να επαληθεύει την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που δημοσίευσε το omniatv, ο οποίος ανέφερε ότι «είδα κάποιους να πετούν καρέκλες και να σπάνε την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου».

Ακολούθησαν οι πρωτοφανείς, για τα ελληνικά δεδομένα, σκηνές του άγριου ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου όταν προσπάθησε να βγει από τη βιτρίνα του καταστήματος, με κλωτσιές στο πρόσωπο από τον κοσμηματοπώλη και τον ιδιοκτήτη του μεσιτικού γραφείου.

(ΠΗΓΗ : http://www.topontiki.gr/article/290671/i-stigmi-poy-o-kosmimatopolis-ektoxeyei-antikeimeno-sto-kefali-toy-zak-kostopoyloy   )