Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα – Three & the Cucκoo στη Θεσσαλονίκη..

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκης για την τελευταία του ομιλία πριν τις ευρωεκλογές της Κυριακής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενδεχομένως ευελπιστούσε ότι στη συμπρωτεύουσα θα κατάφερνε να μαζέψει περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλο σταθμό των προεκλογικών του περιοδειών.

Ωστόσο, από τα πλάνα που τραβήχτηκαν από ψηλά, φαίνεται πως δεν τα κατάφερε… Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο «μαρτύρησαν» τι πραγματικά συνέβη στην ομιλία του. Οι λήψεις κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εύλογες συγκρίσεις με τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από τη συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη

Και σχετική φωτογραφία από την ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα

 

Τσίπρας: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα στην τελευταία ομιλία 

Στο Σύνταγμα βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, πριν τη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών της Κυριακής, για την τελευταία προεκλογική του ομιλία.

Το βάθρο των 360 μοιρών είχε στηθεί μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη με το πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί από νωρίς, να γεμίζει ασφυκτικά τον χώρο. Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε μέχρι το Σύνταγμα περπατώντας από το Μαξίμου συνοδευόμενος από πορεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

(ΠΗΓΗ : https://neaselida.gr/parapolitika/mitsotakis-i-pragmatiki-eikona-tis-thessalonikis-apo-psila-photos/  ΚΑΙ  http://www.avgi.gr/article/9391497/9900094  )