Μεγάλη λεία άρπαξαν από ηλικιωμένη στα Άνω Λιόσια εξαπατώντας την με τη μέθοδο του θανατηφόρου τροχαίου

Μια μεγάλη λεία αποκόμισαν επιτήδειοι από ηλικιωμένη στα Άνω Λιόσια, την οποία κατάφεραν να εξαπατήσουν με τη μέθοδο του θανατηφόρου τροχαίου στην οποία είχε δήθεν εμπλακεί η κόρη της. Η γυναίκα ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ ενώ 12.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από το σπίτι της, χωρίς να μπορεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το τηλέφωνο χτύπησε το μεσημέρι στην οικογένεια της κ. Π και η φωνή στην άλλη άκρη έλεγε στη γυναίκα ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο. Χαρακτηριστικά της έλεγε ότι έπεσε πάνω σε έναν άνθρωπο και τον σκότωσε και της ζητούσε λεφτά για να μην πάει φυλακή. Έντρομη εκείνη ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και να μιλήσει με την κόρη της αλλά ο άνδρας στο τηλέφωνο της έλεγε να μην το κάνει γιατί η κόρη της θα καταλήξει στη φυλακή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι και ο άγνωστος μιλούσε πολύ ώρα μαζί της. Η ηλικιωμένη δεν κατάφερε τελικά να επικοινωνήσει με την κόρη της και μπροστά στον κίνδυνο να πάθει κάτι το παιδί της, συμφώνησε να έρθει κάποιος στο σπίτι της να πάρει τα χρήματα. Της είπαν μάλιστα να τα αφήσει σε κάποιο σημείο στην αυλή. Όταν αρκετή ώρα αργότερα γύρισε η κόρη της στο σπίτι και διαπιστώθηκε η απάτη, πήγαν και οι δυο στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Να σημειωθεί, ότι το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Άνω Λιοσίων, όπου διέρχονται συνεχώς αυτοκίνητα και πεζοί και τώρα καταβάλλεται προσπάθεια, μήπως κάποιος έχει δει το δράστη ή τους δράστες και ανακαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι τα κρούσματα εξαπάτησης έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στο δήμο Φυλής και η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να μη δίνουν χρήματα με κανέναν τρόπο και να καταγγέλουν αμέσως τα περιστατικά.

(ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜ. ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ http://doxthi.gr/55415/megali-lia-arpaxan-apo-ilikiomeni-sta-ano-liosia-exapatontas-tin-ti-methodo-tou-thanatiforou-trocheou/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *