Παπαχριστόπουλος: Η Παπακώστα διεγράφη γιατί ασκούσε κριτική στον Άδωνι

Ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ απαντά στην κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα.

«Η Παπακώστα διεγράφη γιατί ασκούσε κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη» σχολίασε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για την υπουργοποίηση Παπακώστα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι είχε δώσει συγχαρητήρια στην Ξενογιαννακοπούλου για τον τρόπο που χειρίστηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ και γλίτωσε 80 εκατομμύριο το Δημόσιο. Υπερασπίστηκε την απόφαση του Πρωθυπουργού για την Γεροβασίλη λέγοντας ότι θα τα πάει καλά. “Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος” απάντησε για την αποπομπή Κοντονή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προσθέτοντας ότι ο χώρος της Δικαιοσύνης είναι ένας χώρος λεπτός. Χαρακτήρισε δίκαιη την επιστροφή Χρυσοβελώνη.

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr/politiki/papachristopoylos-i-papakosta-diegrafi-giati-askoyse-kritiki-ston-adoni.6643435.html    )