Παραδέχεται την γκάφα του ο Κεφαλογιάννης με την ψεύτικη εικόνα του πατέρα Τσίπρα

Τι θέλεις να πεις Βίρνα; Ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή;…

Απολογία «ναι μεν αλλά» έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά την επιχειρηματολογία του που βασίστηκε σε ένα ψέμα, αναφορικά με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

Η «δίψα» για να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο πολύ ο πρόεδρός του και πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οδηγεί πολλά στελέχη της αντιπολίτευσης στην αναπαραγωγή fake news, κάτι που έπραξε και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος.

Αφού λοιπόν χρησιμοποίησε μία φωτογραφία από τη Χούντα, λέγοντας ότι ένας εκ των συμμετεχόντων ήταν ο πατέρας του πρωθυπουργού και αφού αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν απόλυτα ψευδές, ανακάλεσε, αλλά όχι 100%.

«Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» έγραψε στην ανάρτησή του ο Κεφαλογιάννης.

(ΠΗΓΗ : https://www.altsantiri.gr/parapolitika/paradechetai-tin-gkafa-toy-o-kefalogiannis-me-tin-pseytiki-eikona-toy-patera-tsipra/?fbclid=IwAR3LC9wNagvbDkCev9l6sMa9F4MRQssr7SPIaRAI1dxUeJ40zdFz37ZT7Ck  )