Πασχαλινό Παζάρι στις Ερυθρές Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας – Κάνε μια Ευχή

 Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας σε συνεργασία με την Κάνε μια Ευχή Ελλάδος, μια μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες διοργανώνει Πασχαλινή Φιλανθρωπική Εκδήλωση στις Ερυθρές. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με τους σκοπούς και τις δράσεις της Εθελοντικής Οργάνωσης «Κάνε μια Ευχή – Ελλάδος».

Οι ομιλίες και το Παζάρι θα γίνουν στις Ερυθρές, στο Πνευματικό Κέντρο (Παλαιό Δημοτικό) την Παρασκευή 7 Απριλίου 6 μ.μ. – 9μ.μ. Θα ακολουθήσει Φιλανθρωπικό Παζάρι προϊόντων για την στήριξη των σκοπών της Εταιρείας.

Τι είναι το «Κάνε μια Ευχή»

Το Make – A – Wish (Κάνε –Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μια εθελοντική οργάνωση που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.
Η καρδιά της είναι οι εθελοντές της. Είναι οι άνθρωποι που δίνουν, χωρίς αντάλλαγμα, ένα κομμάτι από τη ζωή τους γιατί ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.
Οι Πρέσβεις της είναι καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο τους, μας κάνουν την τιμή να δρουν ως πρεσβευτές του Οργανισμού για κάποιο χρονικό διάστημα, βοηθώντας να χαρίσουν όσα περισσότερα χαμόγελα γίνεται.

http://www.mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-typou/item/1051-make-a-wish-pasxalino-pazari-2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *