ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εγκαινιάζοντας μια νέα στήλη με τίτλο ΠΕΡΙΕΡΓΑ με περίεργες φωτογραφίες απ΄ όλο τον κόσμο κι όχι μόνο ,ξεκινάμε με μια φωτογραφία απο τα διεθνή μέσα. Σκοπός της στήλης είναι να δώσει ενα ευχάριστο συναίσθημα στον αναγνώστη .Ακόμα καλύτερα δε αν οι φωτο είναι απο την Ανατολική Αττική κι απο την Ελλάδα γενικότερα. Γι αυτό και είναι δεκτές οι δικές σας φωτογραφίες (με ένα μικρό σχόλιο να τις περιγράφει και με το όνομα του αποστολέα η και δημιουργου της φωτο) για να δημοσιευτει στο site ,για διάφορα αξιοπερίεργα γεγονότα απο τον τόπο μας , στην ηλεκτρονικη διεύθυνση attikawe@gmail.com

 

 

Ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, ο Walker Berg που εργάζεται στο Αστυνομικό Γραφείο Πόρτλαντ του Όρεγκον κοίταξε έξω από ένα παράθυρο του 12ου ορόφου στο Κέντρο Δικαιοσύνης αντικρίζοντας ένα απίστευτο θέαμα:

 

Τα χιονισμένα δέντρα ήταν γεμάτα μαύρες… κηλίδες, σαν να είχε πέσει παντού μπογιά, πιτσιλιές για την ακρίβεια. Ο Berg σύντομα κατάλαβε πως επρόκειτο για πουλιά, κοράκια συγκεκριμένα, σπεύδοντας να απαθανατίσει το θέαμα στην κάμερα και να το μοιραστεί στα socia media με τον τίτλο “Κοράκια στο Χιόνι”, που έγινε viral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *