Πρόσκληση του Δ.Μεγαρέωνμε θέμα :”ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ” με ομιλητή τον κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΓΙΑΣΣΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ “,ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 7 μ.μ.

 

Με πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου Κας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων, διοργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: “ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ “, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών με στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια της πρόληψης και αντιμετώπισης της ασθένειας.

Ομιλητής θα είναι ο κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΣΣΑΣ, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής της Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ GENERAL και συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ  και ΡΕΑ καθώς  και  των  Κλινικών  ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ, Μέλος της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας “ΙΑΣΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ”.

Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ, που είναι ραγδαίες, η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και  η θεραπεία.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων κ. ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΪΡΑΣ και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και θα υπάρξει δυνατότητα προσωπικής συνομιλίας με τον Ομιλητή.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων Δ.Μεγαρέων

 

Πηγή : http://www.megara.gr/portal/index.php/mainmenu-main-item-enimerosi/mainmenu-subitem-egrafeio-typou-5/item/765-p-r-o-s-k-l-i-s-i-me-thema-karkinos-kai-prolipsi-me-omiliti-ton-k-styliano-giassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *