Προσοχή! Κρούσματα εξαπάτησης στη Φυλή με χρήματα για τροχαίο ατύχημα

Σε λαίλαπα, με απρόβλεπτες διαστάσεις, τείνουν να εξελιχθούν τα κρούσματα εξαπάτησης σε κατοίκους στη δημοτική κοινότητα Φυλής από επιτήδειους που τους ζητούν χρήματα για λογαριασμό συγγενικού τους προσώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 15 τέτοια κρούσματα καταγράφησαν μέσα σε δυο μόνο ημέρες την περασμένη εβδομάδα, δημιουργώντας ανησυχία για τη συνέχεια.

Το σκηνικό είναι πανομοιότυπο με αυτό που έχει βγει στη δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα: άγνωστοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες στη Φυλή και με το πρόσχημα ότι συγγενικό τους πρόσωπο εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα, ζητούν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην προχωρήσουν στις νόμιμες διαδικασίες.

Τα τηλέφωνα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα δυο ημερών, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα δε γνωστοποιήθηκαν καν στην αστυνομία, εφόσον δε δόθηκε συνέχεια.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές και με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πολίτες, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα εξαπάτησης.

(ΠΗΓΗ  :ΕΦΗΜ.ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ http://doxthi.gr/52661/prosochi-krousmata-exapatisis-sti-fyli-me-chrimata-gia-trocheo-atychima/)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *