Προσοχή όμως κι εγρήγορση για τον νεο χιονιά

Μετά από επίπονες προσπάθειες του Δήμου αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία των περιοχών που επλήγησαν από την πρόσφατη ισχυρή χιονόπτωση που απέκλεισε προσωρινά τις ορεινές περιοχές του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Μετά από 5 ημέρες συνεχούς προσπάθειας καθαρίστηκαν και απελευθερώθηκαν από τα χιόνια όλες οι οδοί και οι προσβάσεις στις οικιστικές περιοχές, σε αστικούς και ορεινούς οικισμούς, των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, που επλήγησαν από την πρόσφατη ισχυρή χιονόπτωση.

Με κινητοποίηση δημοτικών αλλά και ιδιωτικών μέσων εκχιονισμού και παρά τις δύσκολες συνθήκες ο Δήμος (διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές) έδωσαν τιτάνια μάχη για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν την λειτουργία της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.

Η μεγάλη έκταση της περιοχών που επλήγησαν και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν καθιστά αδύνατη την ταυτόχρονη και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης. Επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι να κάνουμε υπομονή γιατί είναι αδύνατον οι επιπτώσεις από τα ακραία φαινόμενα που πλήττουν αυτής της έκτασης περιοχές να αντιμετωπιστούν άμεσα και ταυτόχρονα παντού.

«Δώσαμε προτεραιότητα στην απελευθέρωση των κεντρικών οδών αρχικά και στη συνέχεια φτάσαμε μέχρι και τους πιο μικρούς δρόμους ώστε να αποκαταστήσουμε την κυκλοφορία. Ευχαριστώ όλους όσους συνέδραμαν σε αυτήν την τιτάνια προσπάθεια βάζοντας στην άκρη τις οικογενειακές και εν γένει τις προσωπικές υποχρεώσεις αυτών των γιορτινών ημερών» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη, που ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας.

Πηγή : http://www.mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-typou/item/901-apokatastash-odon-apo-xionoptosh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *