Σοκ σε όλη την Ελλάδα: Υφυπουργός του Μητσοτάκη διαφήμιζε τη Χούντα (ΦΩΤΟ)

Ο Αντώνης Διαματάρης, εκδότης του ομογενειακού «Εθνικού Κήρυκα», διορίστηκε υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού στο υπουργείο Εξωτερικών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ωστόσο, όπως «σερφάραμε» στο διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε μια είδηση του 2013 που προκαλεί κατά την κρίση μας μείζον πολιτικό ζήτημα σήμερα.

Ο Αντώνης Διαματάρης, ως εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα», δημοσίευσε στην εφημερίδα του το 2013 διαφήμιση υμνητών της χούντας.

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση της 22ης Απριλίου 2013:

news247 22 Απριλίου 2013 10:09: Το προκλητικό φύλλο που δικαιώνει το έργο του Γιώργου Παπαδόπουλου στην εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας». Πλήθος αντιδράσεων.

Στην έκδοση του περασμένου Σαββατοκύριακου, η 97 χρόνων εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική, ο «Εθνικός Κήρυξ», δημοσίευσε διαφήμιση που δικαιώνει τη Χούντα και τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η διαφήμιση αναφέρει ότι «δικαιώνεται το έργο της Εθνοσωτήριας Επανάστασης» λόγω της «ανεπανάληπτης οικονομικής κρίσης», της «σήψης των θεσμών» και του «κατακερματισμού της εθνικής μας υπόστασης» και όπως είναι φυσικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ήδη, αρκετοί κάνουν λόγο για διαφήμιση που προσβάλλει κάθε Έλληνα πολίτη, καθώς και εκείνων που βασανίστηκαν εξορίστηκαν και σκοτώθηκαν από τη χούντα και τους πρωταγωνιστές της.

Επίσης, ζητείται από την εφημερίδα να δημοσιεύσει τα ονόματα προσώπων ή των οργανισμών που πλήρωσαν τη διαφήμιση και να αποκηρύξει ρητά τις απόψεις που εκφράζονται μέσω αυτής.

Σημειώνεται ότι η καταχώριση έγινε με αφορμή τη μαύρη επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τους συνταγματάρχες με τις ευλογίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, τις οποίες φαινόταν ότι θα κέρδιζε ο Γεώργιος Παπανδρέου, προοπτική απεχθής για κατεστημένο και Παλάτι.

Σημειώνεται ότι μέσω mail που αποστέλλεται από ομάδα πολιτών σε πολλούς αποδέκτες, ζητείται από τον «Εθνικό Κήρυκα» να αποκαλύψει το όνομα αυτού που πλήρωσε για τη δημοσίευση και να λάβει αποστάσεις από την ανάρτηση αυτή. Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση κυριάρχησε το θέμα της συμπλήρωσης 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Ωστόσο, στην ηλεκτρονική έκδοση υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει την μαζική καταδίκη των κομμάτων της χώρας μας για την μαύρη επέτειο, «με τίτλο: Καταδίκη της 21ης Απριλίου από τα κόμματα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την κυβέρνηση Τσίπρα εξαιτίας παλαιότερων αντισημιτικών ανάρτησεών του στο Twitter, μένοντας μόλις 12 ώρες υπουργός.

Βέβαια ο εν λόγω εκδότης απάντησε κατά την προσφιλή τακτική της ΝΔ και του αρχηγού της: Είπα ξείπα. Έτσι αποκήρυσσε την ελληνική χούντα λέγοντας ποσο καλή είναι η δημοκρατία κλπ κλπ . Αυτά ήταν το ξείπα. Η δημοσίευση της διαφήμισης με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο με την επιβεβαιωτική λέξη ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ,ήταν το Είπα κι αυτό μένει στην συνείδηση του αναγνώστη απ΄ την εικόνα . Σωστά κ. δημοκρατικέ εκδότα?

Δείτε το επίμαχο φύλλο της ελληνοαμερικανικής εφημερίδας:

(ΠΗΓΗ : http://www.periodista.gr/parapolitika/article/107432/sok-se-oli-tin-ellada-yfupourgos-tou-mitsotaki-diafimize-ti-chounta-foto  )