Στους αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Αχαρνών. Διαβεβαίωσε για το έμπρακτο ενδιαφέρον του δήμου για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου

Ευχές για καλή σχολική χρονιά αντάλλαξε με μαθητές,εκπαιδευτικούς και γονείς ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός κατά την επίσκεψή του σε σχολεία των Αχαρνών για τον καθιερωμένο Αγιασμό. Επισκεπτόμεσνος σχολικές μονάδες της πόλης διαβεβαίωσε την εκπαιδευτική κοινότητα για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον του δήμου για τη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολείων της περιοχής, το οποίο επιβεβαιώνεται από τις εκτεταμένες εργασίες που έγιναν,  για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια στα σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών, στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Επισκευή και Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων και Προαύλιων Χώρων Δήμου Αχαρνών» προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ.

Ο κ. Κασσαβός έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο δήμος είναι και θα παραμείνει δίπλα στην πολυπληθή σχολική κοινότητα, υποστηρίζοντας και διευκολύνοντας με κάθε πρόσφορο μέσο την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ η ολοκλήρωση του έργου θα βελτιώσει αισθητά τις κτιριακές υποδομές των σχολικών κτιρίων και θα συμβάλλει θετικά στη υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την πολυπληθή σχολική κοινότητα του Δήμου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς των σχολείων για την εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου σε κάθε σχολείο της πόλης τονίζοντας ότι: «Είναι ιερή η ευθύνη όλων όσων εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα παιδιά μας να φοιτούν προσηλωμένα και μόνο, στην εκπαίδευση, τη μάθηση και την καλλιέργεια, που προσφέρει το σχολείο

 

(ΠΗΓΗ : http://doxthi.gr/62111/stoys-agiasmoys-scholeion-o-dimarchos-acharnon-diavevaiose-gia-to-emprakto-endiaferon-toy-dimoy-gia-tin-anavathmisi-toy-ekpaideytikoy-ergoy/  )