Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την Κυριακή 28 Μαΐου

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιστρέφει και φέτος με την «Ημέρα Εθελοντισμού». Τα τελευταία 7 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον «Εθελοντισμό» με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

Την Κυριακή 28 Μαΐου, με βασικό μήνυμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ από εμάς για όλους», το κατάστημα  ΜΕΓΑΡΩΝ θα συμμετάσχει στην «Ημέρα Εθελοντισμού».

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στα ΜΕΓΑΡΑ και οι δομές (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ) του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου ΜΕΓΑΡΕΩΝ θα συγκεντρώσουν τις ημέρες 26/05 και 27/05 τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Ν. Περάμου που έχουν καταγραφεί από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Τα είδη αυτά θα διανεμηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου, μέσω των εθελοντών υπαλλήλων της ΑΒ Βασιλόπουλος και των υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου ΜΕΓΑΡΕΩΝ, από το ΚΑΠΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ από 10:00-13:00.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Το κοινό μπορεί να μάθει περισσότερα και να δηλώσει συμμετοχή στο κατάστημα AB της περιοχής του. Για την αλυσίδα ΑΒ, η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μια μεγάλη γιορτή και μια ευκαιρία προσφοράς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, κινητοποιώντας τους 14.216 εργαζόμενους και τα μέλη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες έχει παρουσία.

«Είμαστε Όλοι Εθελοντές» την Κυριακή 28 Μαΐου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα.

(ΠΗΓΗ: https://www.megaraonair.gr/megara-kai-dytiki-attiki/deltia-typoy-dimou-megareon/p/7515/sugkentrosi-trofimon-kai-eidon-protis-anagkis-tin-kuriaki-28-maiou )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *