Χρηματοδότηση ύψους 4.420.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του Βιοτεχνικού Πάρκου Άνω Λιοσίων

«Σημαντική εξέλιξη και πρώτο βήμα για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου

«Σημαντική εξέλιξη και πρώτο βήμα για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής», χαρακτηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, την εξασφάλιση της χρηματοδότησης ύψους 4.420.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής, για την ολοκλήρωση του Βιοτεχνικού Πάρκου Άνω Λιοσίων.

Η χρηματοδότηση επιτεύχθηκε ύστερα από αίτημα του συλλόγου, ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων – «Δαίδαλος» σε συνεργασία με το Δήμο Φυλής που ανέλαβε τη σύνταξη της μελέτης. Ενέργεια η οποία, όπως σημειώνει ο κ. Βασιλείου, «καρποφόρησε μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιου Πιτσιόρλα» και έτσι «ανοίγει ο δρόμος και για την ολοκληρωμένη χωροταξική παρέμβαση στο ΒΙ.ΠΑ.ΝΟΤ Ασπροπύργου, για τις υποδομές του οποίου η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη πιστώσει 13.300.000 ευρώ, ενώ έπονται ανάλογες παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες πόλεις της Δυτικής Αττικής».

(ΠΗΓΗ : https://left.gr/news/hrimatodotisi-ypsoys-4420000-eyro-gia-tin-oloklirosi-toy-viotehnikoy-parkoy-ano-liosion  )