Πόσο άρρωστοι μπορει να είναι οι γελοίοι? Fake news από ακροδεξιά blog «μακεδονομάχων» – Ανακάλυψαν νεκρή διαδηλώτρια με ψεύτικη εικόνα

Χωρίς όριο στην παραπληροφόρηση και τα fake news, ακροδεξιά ΜΜΕ «ανακάλυψαν» γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση παρουσιάζοντας ψεύτικες εικόνες από διεθνή ιστοσελίδα ως περιστατικό από τα επεισόδια στο Πισοδέρι.

Συγκεκριμένα, χρησιομοποίησαν εικόνα από διεθνή ιστοσελίδα πεσμένη σε ένα πλακόστρωτο πεζοδρόμιο κάποιας πόλης, ως θύμα των επεισοδίων στα βουνά στο Πισοδέρι.

Όπως αναφέρει το ακροδεξιό blog, “η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και μετά τον τραυματισμό της από τα γκλομπ των αστυνομικών του Τσίπρα, έπεσε ζαλισμένη κι εκείνη την στιγμή δέχθηκε μία βομβίδα χημικού στον αυχένα, με αποτέλεσμα η ζωή της να κρέμεται τώρα από μια κλωστή”….

Ωστόσο την ίδια ώρα το νοσοκομείο Καστοριάς με επίσημη ανακοίνωσή του έδινε εντελώς διαφορετική εικόνα της κατάστασης, σημειώνοντας ότι “διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς 12 άτομα, εκ των οποίων 8 αστυνομικοί και 4 διαδηλωτές. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, που έγιναν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, και έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν υπήρξε ανάγκη για περαιτέρω νοσηλεία.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *